Padel trainingen inschrijfformulier najaar 2024Informatie over de padeltrainingen

LTC Uden biedt haar leden de mogelijkheid om zijn of haar padelvaardigheden te verbeteren d.m.v. het aanbieden van padeltrainingen. De padeltrainingen worden door ervaren padeltrainers van Voorn tennis & padel verzorgd. Zij verzorgen eveneens de tennistrainingen bij LTC Uden. Een trainingscyclus voor het trainingsseizoen 24-25 bestaat uit 8 trainingen van één uur plus 2 vaste inhaalmomenten vanwege b.v uitval door weersomstandigheden. Mocht jezelf verhinderd, zorg dan voor een vervanger!  

Wil je als niet-lid kennismaken met padel en de verschillende padelvaardigheden willen oefenen dat kan dat voor één cyclus. De kosten zijn dan 120 euro plus 40 euro (5 euro per uur) voor gebruik van de baan. Als je daarna lid wordt van LTC Uden, wordt deze 40 euro in mindering gebracht. Voor meer informatie over de padeltrainingen, mail dan naar [email protected] (Boudewijn Wassenberg) 

Vanaf 18 augustus 2024 start de volgende cyclus (aanvangstijden vanaf 17.00 tot en met 22.00 uur). De trainingen worden gegeven op maandag (beginners), dinsdag (gevorderden) en donderdag (ervaren spelers).  Voor de jeugd bestaat er de mogelijkheid voor padeltrainingen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur. 


Informatie trainingen 

Duur: 8 weken + vaste inhaaldagen

Kosten: € 120, - (leden), 160,- (niet-leden)

Beschikbaarheid: een ruime beschikbaarheid opgeven geeft meer kans op deelname padeltrainingen

Groepsgrootte: 4 personen

Opmerkingen: Wil je met vrienden of bekenden in een groep trainen, geef dit aan op het online inschrijfformulier!

 

Wil je op een andere tijd training (b.v. overdag) dan kan dat op aanvraag. Stuur een verzoek aan [email protected] en we gaankijken of we dit in kunnen plannen. Bij voorkeur opgeven met een groep van 4 deelnemers.


Voor meer informatie over de padeltrainingen, mail dan naar [email protected]

Gegevens deelnemer
Pakketkeuze