Beste leden,

In verband met de registratie van de aantallen spelers, incl. wachtenden en nagenieters, is het verplicht dat van alle spelers hun pasje wordt gebruikt voor het afhangen van een baan. Ook overdag als het schijnbaar niet druk is.

Deze registratie kan van belang zijn voor het bron- en contactonderzoek bij een onverhoopte constatering van een COVID-19 besmetting.

Deze maatregel geeft ons tevens een goed inzicht wie er bij ons actief tennist, wanneer en hoe vaak. Hieruit kunnen wij het baangebruik analyseren voor eventuele toekomstige aanpassingen op ons tennispark.

Dus.......

Dubbelen is met 4 (vier) pasjes voor een speeltijd van 60 minuten.

Enkelen is met 2 (twee) pasjes voor een speeltijd van 50 minuten.

Let op! Afhangen met 3 (drie) pasjes kan, maar is altijd de speeltijd van 50 minuten. Ga je toch met 4 (vier) spelers de baan op dan wordt de 4e speler niet geregistreerd. Hou je aan de regels zoals hiernaast vermeld.

Wordt de baan en tijd na jou niet gereserveerd dan is doorspelen toegestaan.

Hou je hieraan!!!!

← Druk op de knop Banen Overzicht en kies een vrije baan om af te hangen.

Welkom op het afhangbord van

Lawn Tennis Club Uden

Gezellige tennissers

LTC Uden heeft een grote groep actieve tennissers. Een groep gezellige sporters op verschillende niveaus en leeftijden. Daardoor ontstaan er leuke contacten. LTC Uden is de plek waar mensen elkaar ontmoeten en leren kennen in een sfeervolle en sportieve omgeving. En waar gewenst, nieuwe leden actief ondersteund worden bij het ontmoeten van nieuwe tennismaatjes.

Actieve tennissers

Een lidmaatschap biedt jou de mogelijkheid gebruik te maken van de complete accommodatie van LTC Uden. Op dit afhangbord is het mogelijk een baan te reserveren voor jouw activiteiten op onze tennisbanen. Hou je aan de regels, dat is wel zo gezellig voor onze andere leden.

Let op! Bij een geplaatste baanreservering worden jouw gegevens, en die van je medespelers, vastgelegd in ons beheersysteem.

Gebruik nieuwe afhangbord

De instellingen op het afhangbord zijn tijdens een gewenningsperiode als volgt ingesteld:

1. Uitsluitend afhangen met ledenpassen.
  2. Afhangen met een introducee is ingeschakeld. Een introductie kan worden gemaakt door eerst zelf af te hangen en dan te kiezen voor Introductie.
  3. Introducties van leden van Park Hoeven of TC Volkel krijgen op vertoon van hun ledenpas een gratis introductie.
  4. Keuzemogelijkheid uitsluitend voor een vrije baan of een eerstkomende vrije baan.
  5. De speeltijd is 50 minuten voor een enkelspel (2 passen)  en 60 minuten voor een dubbelspel (4 passen).
  6. Na afloop van de speeltijd mag worden doorgespeeld tot de volgende spelers zich melden.
  7. Doorhangen mag, maar kan pas na jouw afgehangen tijd.

Onze sponsors.

Zij ondersteunen jouw plezier van het lidmaatschap van LTC Uden.

Onze hoofdsponsor, co-sponsors en baansponsors.

22q11-logo2018-sporten-120

banner-a-r-t-s banner Quintes

grando

banner AdFontes
BolkendeBekker_120x60[1] JumboDeLaak_120x60[1] banner-van-gerwen veerhuis

vacant

jambon-logo-750e0-1 2 vacant Banner_Bremerlogo[1] banner Aarden

Onze evenementen- en toernooisponsors.

banner wijnhuis vandorenengineers-logo 2 banner Delo
banner-adagium