Laatst bijgewerkt op 11 juli 2019

set77

Uitnodiging voor Oriëntaals Open Zomertoernooi Zeeland van 30 augustus t/m 8 september 2019

Ook in 2019 organiseert tennisvereniging Set '77 uit Zeeland haar jaarlijkse Open Zomer tennistoernooi. Dit jaar zal dit in "Oriëntaalse stijl" plaatsvinden in en om ons volledig vernieuwde paviljoen.

Het toernooi wordt gespeeld van 30 augustus t/m 8 september.

Je kunt je inschrijven voor de onderdelen Heren Dubbel, Dames Dubbel of Gemengd Dubbel volgens het actuele ratingsysteem.
Heb jij ook zin om hieraan deel te nemen, schrijf je dan samen met je partner in.

Uiterste inschrijfdatum is zondag 11 augustus.

Mocht de maximum capaciteit zijn bereikt, dan zullen spelers in beginsel op basis van tijdstip van inschrijven toegelaten worden. (Mits maximaal aantal verhinderingen als koppel niet is overschreden).

Natuurlijk zullen we proberen iedereen aan ons gezellige toernooi te laten meedoen.

Hopelijk kunnen we je inschrijving binnenkort ontvangen. Je kunt daarvoor onderstaande directe link gebruiken:

Klik hier om direct in te schrijven

Noot webmaster LTC Uden: Leden van LTC Uden maak ik erop attent dat deze week ook de clubkampioenschappen LTC Uden 2019 plaatsvinden.