clubkleding LTC uden

Geplaatst op 09-02-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste LTC’ er,

Iedere selectiespeler die competitie en of thuistoernooien speelt, is verplicht dat te doen in de clubkleding van LTC. Voor jullie als niet-selectiespeler is het natuurlijk ook mogelijk deze kleding aan te schaffen om zo goed voor de dag te komen tijdens toernooien en of competities al dan niet samen met je teammaatjes.

Sinds vorig jaar hebben we een nieuw clubtenue van Dunlop. Het tenue bestaat uit een lichtblauw shirt/polo of tanktop en een witte broek/rokje. Het trainingspak is donkerblauw. Alle kleding wordt voorzien van sponsornamen en LTC logo.

Shirts/polo’s/tanktops: € 29,95

Short/Rokje: € 34,95

Jack: € 59,95 (is ook los te bestellen)

Trainingsbroek: € 49,95 (is ook los te bestellen)

De werkwijze is als volgt: Passen en bestellen van de kleding is bij A-R-T-S Action Rebels in Trends and Sports aan de Marktstraat 3-5 in Uden.

Let op: de kleding moet gepast en besteld zijn uiterlijk 5 maart aanstaande

De bestelling vanuit A-R-T-S naar Dunlop gaat 6 maart weg en dan is er dus geen mogelijkheid meer om te passen.

De levertijd en tijd die nodig is voor de bedrukking is ongeveer 4 weken zodat de kleding op tijd is voor de Voorjaarscompetitie.

Kleding moet worden opgehaald en betaald bij A-R-T-S

Met vriendelijke groet,

Technische commissie LTC Uden