Inschrijving KNLTB najaarscompetitie Tennis & Padel

22 mei 2023


Beste senior tennisser en padeller (selectie en recreatief), 

Het is zover, het is weer mogelijk om je tennis- en/of padelteam op de site in te schrijven voor de KNLTB najaarscompetitie. De KNLTB Competitie is een externe competitie waarbij er wedstrijden worden gespeeld tussen teams van diverse clubs uit de regio. De wedstrijddagen zijn zowel thuis als uit. Een paar weken voordat de competitie begint maakt de KNLTB de indelingen bekend, welke club wanneer tegen wie moet spelen.  

Zowel de padel- als de tenniscompetitie bestaan dit najaar uit 5 speeldagen en beginnen in week 37.

De padelwedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op vrijdagavond kunnen spelers vanaf 15 jaar ingeschreven worden. Op zaterdag en zondag spelers van alle leeftijden. Sinds 2023 is er ook een aparte dames 15+ competitie op de vrijdag, zaterdag en zondag.

De inschrijfmogelijkheden voor de tenniscompetitie staan op de site vermeld. In het najaar zal er op vrijdagavond niet om de week gespeeld worden. Let op: Ook senioren selectie tennissers moeten in het najaar zichzelf als team via de site inschrijven. De inschrijving van de jeugdtennisteams wordt in overleg met de trainers gedaan.  

Een padel- of tennisteam bestaat uit minimaal 4 personen, maar liever iets meer. Bij padel mag een team genderneutraal zijn, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld.  

Voor deelname wordt een competitiebijdrage van € 65,- per team gefactureerd waarvoor je bij elke thuiswedstrijddag 2 blikken ballen krijgt. Daarnaast wordt van de competitiebijdrage een deel afgedragen aan de KNLTB. Deze competitiebijdrage wordt aan de teamcaptain in rekening gebracht.

Aanmelden voor de competitie kan tot 1 juni via de LTC site onder Competities.

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Jim van der Veen - 0681536383 (padel) en Monique Brockhus - 0641311767 (tennis), of via [email protected]

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet. 

Met sportieve groet,

Jim en Monique 

Nieuwscategorieën Tennis Padel