LTC UDEN FELICITEERT Jean-Louis van der Veen, Harrie van de Wielen en Hans van Duijnhoven!

05 mei 2023

 

 

Harrie van de Wielen:  

Het bestuur heeft Harrie vd Wielen voorgedragen als lid van verdienste.  

Harrie heeft jarenlang in de facilitaire commissie en in de evenementencommissie gezeten. Bijna iedere dag was hij bij LTC aanwezig; overdag om klusjes te doen en in de avonden om extra bardiensten te draaien. Bovendien had Harrie altijd zijn racket bij zich om in te vallen bij teams die op het laatste moment een uitvaller hadden. Na weer een invalbeurt op de tennisbaan, dook Harrie vaak de keuken weer in om te helpen met het maken van hapjes of het tappen van drankjes. Harrie; bedankt voor alle werkzaamheden die je voor onze club hebt verricht en gelukkig zien we je nog altijd vaak op ons park!  

Hans van Duijnhoven:  

Het bestuur heeft hans van Duijnhoven voorgedragen als lid van verdienste.  

Hans heeft ongeveer 25 jaar lang de ledenadministratie verzorgd. Waar dat de laatste jaren voor een groot gedeelte een geautomatiseerd proces is, was dat jarenlang een kwestie van pen en papier. Communicatie tussen leden, club en KNLTB. Hans heeft dit altijd met veel plezier en energie gedaan. Sinds de overgang van “E-captain” naar de KNLTB app heeft Hans aangegeven, dat hij zijn werk graag wil overdragen wat inmiddels ook gebeurd is. We bedanken Hans voor alle jaren dat hij geheel vrijwillig actief is geweest in deze functie voor onze club. En mooi om te zien dat Hans ook nog altijd als tennisser actief is bij LTC, onder andere al jaren in een zondag ochtend team.  

Jean Louis van der Veen  

Het bestuur heeft besloten Jean Louis voor te dragen als Erelid.  

Erelid word je niet zomaar. Net als de bovengenoemde leden van verdienste Harrie en Hans, heeft Jean Louis al jarenlang zijn bijdrage geleverd aan onze club. Wat Jean Louis allemaal voor LTC betekend heeft en nog altijd betekent is een hele waslijst. Met het risico een en ander te vergeten toch een poging: 20 jaar in bestuur LTC Ruim 15 jaar voorzitter van de toernooicommissie Ruim 2 jaar voorzitter van de Technische Commissie, eerst op ad interim basis sinds dit jaar officieel in functie Gedurende een periode van 8 jaar vicevoorzitter Tijdens het ontbreken van een voorzitter ook waarnemend voorzitter voordat Yves Luca het stokje overnam. Alle extra bardiensten en sluitingsdiensten tijdens toernooien en evenementen Het vertegenwoordigen van LTC bij bijeenkomsten van de KNLTB Bovengenoemde activiteiten hebben ertoe geleid dat wij Jean Louis hebben voorgedragen tot erelid. Voor Jean Louis geldt bovendien dat hij nog steeds actief is in het bestuur als voorzitter van de TC en ook is hij vaak te vinden op ons park voor het slaan van een balletje tijdens de Quintes competitie of op de maandagavond met zijn tennismaten. En natuurlijk als fervent supporter van zonen Bob en Jim, samen met Gerty! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Ger Urbanski 13-05-2023 20:04

Allen altijd met hart&ziel hun energie gestoken in en voor de LTC familie. Respect!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen