Informatie vanuit De Jager Tennis (Tennislessen senioren - Roland Garros - Event Crew - Jeugdactiviteit)

Geplaatst op 07-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Remi de Jager

Beste leden,

Hierbij sturen wij een informatiebericht vanuit onze tennisorganisatie De Jager Tennis.

Allereerst willen wij alle leden nog een heel gelukkig nieuwjaar wensen!

Dat het voor iedereen een gezond en sportief jaar mag worden.

Graag willen wij de volgende informatie met jullie delen:

• Inschrijving trainingen geopend!
  • Busreis Roland Garros
  • Event Crew (jongeren tussen 15 en 39 jaar)
  • Jeugdactiviteit 18 januari

Inschrijving trainingen geopend!

Het is weer mogelijk voor de senioren om je in te schrijven voor de trainingen.

Er is een keuze om je in te schrijven voor 2 pakketten:

1. Pakket 5 = 60 min trainen in een groep
  2. Pakket 6 = 90 min trainen in een groep

Inschrijven kan via de volgende link: https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven

WIST JE DAT…

• Het ook mogelijk is om overdag te trainen?
    Dat kan en wij maken een pakket op maat voor jou of jullie, stuur een mail naar sreniart.[antispam].@ltcuden.nl
  • Het ook mogelijk is om privetrainingen te nemen tegen een gereduceerd tarief?
    Zou jij dat ook graag willen, stuur dan een mail naar sreniart.[antispam].@ltcuden.nl

Busreis Roland Garros & Losse kaarten

Op vrijdag 29 mei organiseren wij een busreis naar Roland Garros. Op deze dag worden de wedstrijden van de 3e ronde gespeeld. We vertrekken om 3.00 uur ‘s nachts, zijn dan rond 10.00uur in Parijs en gaan om 20.00 uur weer terug.
Het beloofd weer een onvergetelijke dag te worden. Gaan jullie met ons mee?

Kaart voor de busreis zijn vanaf €99,- maar voor iedereen die lid is bij één van onze verenigingen waar wij actief zijn houden wij de kortingsactie van €10,- per persoon! * KORTINGSCODE = LTCUDEN *
Ook bieden wij tegenwoordig losse kaarten aan voor de buitenbanen, ook voor andere dagen dan de vrijdag. Deze kosten €60,- per stuk. Deze zijn te boeken voor de dagen maandag 25 mei t/m maandag 1 juni 2020 (op de losse kaarten zit geen kortingsactie)

Ga jij ook met ons mee?

Schrijf je dan in voor 31 januari (begin februari moeten wij de kaarten bestellen) via onze site: https://www.dejagersportevents.nl/portfolio/roland-garros2020/

Event Crew (jongeren tussen 15 en 39 jaar)

Wij willen bij LTC Uden een Event Crew gaan opzetten met leden van de vereniging tussen de 15 en 39 jaar. Samen met deze groep jongeren willen wij het activiteitenaanbod beter laten aansluiten en een nieuwe impuls geven!

Kijk hier wat het inhoudt, wellicht zijn wij op zoek naar JOU!

Omschrijving EVENT CREW – “Bedenk en organiseer een activiteit die jullie ZELF leuk vinden!!”

Als Event Crew krijg je de vrijheid en de verantwoordelijkheid om zelf nieuwe activiteiten te bedenken en tot uitvoering te brengen bij LTC Uden. Remi de Jager zal dit proces gaan aansturen en coördineren. Het gaat je een mogelijkheid geven om ervaring op te doen in de organisatie van activiteiten c.q. evenementen. Het proces van het bedenken van een nieuwe activiteit, de voorbereiding, werven van deelnemers en de uitvoering van het evenement zal in jullie handen liggen. Ook ga je leren om een kosten baten analyse te maken. Moet het kostendekkend zijn, of willen we iets opbouwen zodat we de volgende keer groter uit kunnen pakken, etc.? Het aantal activiteiten zal in overleg gaan met de deelnemers van de Event Crew en de jeugdcommissie van LTC Uden. Het kan zijn dat we met de Event Crew een bijdrage leveren aan bestaande activiteiten, maar het is ook zeker mogelijk om nieuwe dingen te bedenken.

Waar moet je rekening mee houden?

• 1 of 2x per jaar een goede brainstorm sessie
  • 1 of 2x bijeenkomen voorafgaand aan een activiteit of event (afhankelijk van het event zelf)
  • Actiepunten uitvoeren
  • Event(s) bijwonen en tot uitvoering brengen
  • Jaarlijkse evaluatie

De Jager Tennis levert haar bijdrage

Remi zet de Event Crew op en zal deelnemen aan deze groep. Hij stelt voor alle teamleden een hoodie beschikbaar zodat het EVENT CREW er altijd herkenbaar bij loopt!

Tevens zal hij er voor zorgen dat de activiteiten & events afgestemd worden met de vereniging.

Ben jij leergierig?

Ben jij creatief en ondernemend ingesteld?

Lijkt het jouw ook leuk om je eigen activiteiten & events op te zetten?

Ben jij ook bereid om daar tijd en energie in te stoppen?

Ben jij in 2020 tussen de 15 en 39 jaar….?

Dan zijn wij op zoek naar JOU!!

Stuur je motivatie voor 31 januari naar imer.[antispam].@dejagertennis.nl en misschien nodigen wij jou uit om ook deel uit te maken van onze eerste EVENT CREW!!

Wij proberen er een mooie mix van te maken met jong & jongvolwassenen!

JEUGD – Midwinter Tennis Activiteit zaterdag 18 januari

Omdat we weken lang stil liggen met competitie en toernooien maar natuurlijk wel heel graag een balletje slaan… en omdat het super gezellig is om met z’n allen ook nog iets leuks te doen gaan we er zaterdag 18 januari 2020 een mooie middag / avond van maken.

Om 13.30uur is de receptie van Jeugdprins Dignan van de Tillaart in Eerde. Wie mee wil daar naar toe kan een mailtje sturen naar dguej.[antispam].@ltcuden.nl dan regelen we vervoer.

Om 15.00uur start het programma bij LTC voor alle jeugdspelers:

• 15 – 17 uur tennis onder begeleiding van onze trainers
  • 17 – 18 uur friet met een snack door de jeugdcommissie
  • 18.30 – 19.30 uur bowlen bij de Vrije Teugel

Wil je mee doen op zaterdag 18 januari 2020? En dat wil je natuurlijk!

Meld je dan aan via http://bit.ly/Tennis-Bowlen-Uden

Kosten voor het hele festijn zullen 5 euro bedragen. Contant te voldoen op 18 januari.

Wij hebben er heel veel zin in, we hopen jullie allemaal te zien in 2020!

Met sportieve groet,

Het trainersteam