Overlijdensbericht Hans van Luit

Geplaatst op 04-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Leo Stakenburg

Hans van Luit 'Erelid LTC Uden' overleden

hans-van-luitIn de nacht van dinsdag op woensdag overleed in Uden op 78-jarige leeftijd Hans van Luit, jarenlang vice-president van EMI en stichter van de cd-fabriek in Uden. Hij was al geruime tijd ziek. Wij typeren Hans van Luit als een betrokken persoon bij de bewoners en organisaties van Uden. In het bijzonder is hem veel dank verschuldigd door onze tennisclub, waar hij -EMI- een waardevolle bijdrage aan heeft geleverd. Maar bovenal zullen velen zich hem herinneren als een gezellige tennismaat.

Het afscheid van Hans van Luit zal in besloten kring worden gehouden op dinsdag 8 september om 13.30 uur in theater Markant.

Voor niet genodigden is dit afscheid te volgen met een livestream op https://www.cveldhoenuitvaartzorg.nl/hansvanluit

Hans is thuis, Oude Maasstraat 20 te Uden. Daar is gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Hans op zondag 6 september van 13.30 tot 15.30 uur.

De rouwkaart van Hans van Luit wordt op het ophangbord in het tennispaviljoen opgehangen.

Het protocol van onze vereniging vraagt ingetogenheid te betrachten tot en met de uitvaart van dinsdag 8 september 2020.

Het bestuur heeft een contactpersoon volgens protocol aangesteld. Dit is Yves Luca.

Bij vragen of uitingen kunt u zich wenden tot Yves Luca of een e-mail sturen naar: taairaterces.[antispam].@ltcuden.nl.

Bestuur LTC Uden.