Vacature gastvrouw/heer

Geplaatst op 20-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Harm Janssen

Onze bruisende vereniging ontvangt gemiddeld meer dan 1000 gasten per week, die graag een balletje slaan en daarna  onder het genot van een drankje hun spel willen evalueren.

Er komt veel bij kijken om dit in goede banen te leiden. Jose en Piet zijn de 2 gedeeltelijk betaalde krachten die het 1e aanspreekpunt zijn en de dagelijkse gang van zaken organiseren .

Nu heeft Jose Dufornee aangegeven dat ze na 7 jaar trouwe dienst wil stoppen.

Wie zou het leuk vinden om het stokje van Jose over te nemen? Je werkt samen met Piet Vinckx en jullie werkzaamheden worden dagelijks ondersteund door een vaste en betrouwbare groep vrijwilligers.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste spin in het web, die goed kan samenwerken, communiceren en organiseren.

Jij bent een gastvrouw/heer met enige affiniteit met werkzaamheden die in de horeca voorkomen. Jij verzorgt de inkoop van de facilitaire artikelen.

Jij hebt contact met externe bedrijven zoals b.v. het schoonmaakbedrijf, de drankenleverancier, koffieleverancier en de levensmiddelengroothandel.

Samen met de andere commissies overleggen jullie waar de facilitaire commissie eventuele evenementen/toernooien kan ondersteunen.

Wat kan de club jouw bieden?

Ø  Gezellige en zeer bekwame vrijwilligers om mee samen te werken

Ø  Je staat voor 10 uur per week op de loonlijst

Ø  Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

Heb je interesse of vragen?

Bel even naar Ronnie de Wit 0682693947

Of stuur een mailtje naar  riatilicaf.[antispam].@ltcuden.nl