Laatst bijgewerkt op 13 augustus 2019

QuinteS Wintercompetitie

De Quintescompetitie is een interne competitie voor leden van LTC. De dames en de heren spelen in de winter (september t/m februari) een eigen competitie en in het voorjaar/zomer (maart t/m juni) wordt er in mixedteams gespeeld.

De Quintescompetitie start op 12 september 2019. Vanaf 13 augustus 2019 kunt U zich weer inschrijven voor deze competitie.

Let op! De inschrijving sluit op 2 september 2019.

Teams kunnen zich inschrijven via onderstaand online inschrijfformulier.

Het inschrijfgeld is € 45 per team. Het bedrag wordt per automatische incasso verwerkt. Captains die hiervoor geen machtiging hebben afgegeven ontvangen een factuur. Een inschrijving is alleen geldig als ook het inschrijfgeld is overgemaakt.

Heb je nog geen team, maar wil je wel graag meedoen, schrijf je dan individueel in. Dat kan ook via het onderstaandse formulier (doorscrollen naar het laatste formulier).

Teams die nog spelers tekort komen kunnen jou dan benaderen om mee te doen. Natuurlijk mag je ook proberen om een nieuw team samen te stellen en mee te doen. Iedere competitie is onderverdeeld in poules waarbij zo veel mogelijk rekening is gehouden met de speelsterkte van de teamleden.

Een team bestaat uit ongeveer zes tot acht personen. Iedere donderdagavond is er een competitieronde. Daarbij spelen steeds twee teams uit een poule tegen elkaar. Een wedstrijd bestaat uit twee heren- of damesdubbels en bij de mixedteams per week wisselend een dubbel of mixedpartij. In totaal zijn er dus vier personen van je team die avond actief. De wedstrijden duren een uur inclusief 5 minuten inspeeltijd. De teamcaptain maakt de opstelling. Van hem of haar krijg je een schema waarin staat vermeld wanneer en op welke baan je moet spelen. Afhankelijk van het resultaat van de gespeelde wedstrijden krijgt je team een aantal punten (zie reglement).Het team met de meeste punten is kampioen van de poule.

Klik op deze button voor de teamindelingen en de (tussen)standen.

Indelingen standen QuinteScompetitie

Na afloop van iedere wedstrijd is er nog gelegenheid voor after-tennis met je team en tegenstanders. De evenementencommissie zorgt voor een lekker hapje en een lekker sfeertje in het paviljoen.

Dit formulier is niet beschikbaar.