Sponsormissie

LTC Uden is een van de grootste verenigingen uit Uden met een gemiddeld ledenaantal ruim boven de 1.000 waarvan 150 jeugdleden. Deze leden zijn overigens (bijna) allemaal actief wat ons in Uden de sportclub maakt met het grootste aantal actieve leden. Binnen LTC Uden wordt zowel recreatief alsook prestatief tennis gespeeld. Tennisorganisatie Mark Voorn verzorgt op zeer professionele wijze de trainingen en eventueel clinics of andere activiteiten.

Wij zijn een bloeiende vereniging die gedurende het jaar 3 interne competities heeft op donderdagavond en zondagochtend. Wij organiseren 9 toernooien waaronder ook enkele eendagstoernooien en een jeugdtoernooi. Er is ook een inloopavond op dinsdagavond waar iedereen kan aansluiten. Ons gezellige clubhuis is iedere dag geopend en biedt meer dan voldoende gelegenheid tot netwerken of gewoon gezellig napraten. Eens per jaar in Juni organiseren wij een Ondernemerstoernooi met aansluitend een Barbecue. Als sponsor van onze club of als lid van onze ondernemerssociëteit bent u hiervoor automatisch uitgenodigd.

Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid die direct of indirect voortvloeit uit de activiteiten van de tennisclub.

In plaats van een hoofdsponsor hebben wij een overeenkomst gesloten met een maatschappelijk partner te weten de stichting: Steun 22Q11. Wij vinden het als vereniging belangrijk dat iedereen in staat wordt gesteld te sporten en onderkennen dat sporten niet zo vanzelfsprekend is als lijkt. In samenwerking met Stichting Steun 22Q11 zullen wij hier aandacht aan gaan geven. Stichting Steun 22Q11 krijgt vanuit LTC de faciliteiten aangeboden die normaliter aan een hoofdsponsor worden geboden.

Wij bieden de volgende mogelijkheden voor sponsoring: co-sponsor, baansponsor, toernooisponsor, teamsponsor, streaming op het ledscherm binnen en buiten, advertentie in het magazine, lid van de ondernemerssociëteit.

Wilt u informatie over een of meerdere vormen van sponsoring of gewoon een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden dan kunt u zich wenden tot:

Toon Muller (06 53 199 686)
Harrie Bergmann (06 53 629 755)

[email protected]