Laatst bijgewerkt op 5 mei 2019

Waar: tennispark LTC Uden

Wanneer: 19 juli 2019 tot en met 28 juli 2019

Tijd: zie wedstrijdschema op Toernooiplanner

Missie: Heb je de zomer in je bol en zin in een gezellig en sportief Open zomertoernooi? Schrijf dan nu in voor het Wijnhuis Uden Open zomertoernooi. Dit toernooi wordt gespeeld op het tennispark van LTC Uden vanaf zaterdag 20 juli 2019 en de finales staan gepland op zondag 28 juli 2019. Bij grote deelname starten we op vrijdag 19 juli. Het Wijnhuis Uden Open zomertoernooi trekt elk jaar meer dan 330 deelnemers uit Uden en omgeving. Naast sportiviteit is gezelligheid een belangrijk kenmerk van dit toernooi. Elke avond gezelligheid op ons mooie zomerterras met zomerse drankjes en hapjes, op donderdag de zomerbingo en nog vele zomerse extra's. Wacht niet te lang met inschrijven, het kan t/m 7 juli, en het inschrijfgeld bedraagt 8 euro. Inschrijven kan via onderstaande inschrijfknop.

Wedstrijdleiding:

Wedstrijdleider Wilfred Theunissen