Bardienst inplannen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bardiensten in te plannen.

ClubApp
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Clubsite (ltcuden.nl)
Via de eigen omgeving op onze website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd, kun je via 'Mijn Club' naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

Mijn.KNLTB.Club
Er is nog een derde mogelijkheid om je in te schrijven voor diensten. Dit kun je doen via mijn.knltb.club. Hier kun je de vereniging (ltc uden) opzoeken en inloggen in de omgeving. Eenmaal ingelogd krijg je een overzicht van het aantal punten wat jij dit seizoen dient te halen en al hebt gehaald. Achter een open dienst kun je via de 'Detail' knop jezelf inplannen voor de dienst.