Tennisbaan reserveren

 

Sinds enige tijd is het mogelijk wanneer je lid bent om de tennis- en padelbanen bij LTC ook online te reserveren via een via de KNLTB.Clubapp. op jouw mobiel.

 

Hoe installeer ik de app?

Je kan de KNLTB ClubApp downloaden in de Google Play Store of de App Store en zoek na installatie van de app vervolgens jouw vereniging L.T.C. Uden.

Als je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt, kun je met de wachtwoordvergetenfunctie een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kun je met dit wachtwoord inloggen. Jouw bondsnummer vind je rechtsonder op jouw KNLTB-ledenpasje. 

En dan nu aan de slag.

Na het openen van de app opent zich het scherm Spelen, met bovenin de submenu's Wedstrijden en Baan reserveren. 

Je staat nu op het reserveringsplan voor vandaag. Je kunt dus voor vandaag een reservering plaatsen. Wil je dat voor morgen doen? Klik dan rechtsboven op het kalendertje en dan zie je de vrije banen van morgen.

Onder de datum zie je een tijdslint waarin je de door jou gewenste aanvang van je reservering kunt kiezen. Je ziet hierin ook de tijdlijn Nu. Vervolgens zie je alle banen en kan je naar beneden scrollen om jouw gewenste baan te kiezen.

Je ziet in lichtgroen een + staan als die baan op die tijd vrij is. Klik op de gewenste baan en tijd en er opent zich een nieuw scherm. Je ziet bij de vraag "met wie ga je spelen?" ook jouw naam staan. Dus jij gaat afhangen en kiest bij [Speler toevoegen] door op + te drukken jouw medespelers. 

Tip! Speel je vaak met dezelfde spelers plaats hun namen dan in via de knop "Maatjes" en  kies een van jouw maatjes". Je kunt ook een "Introducé toevoegen" om mee te spelen.

Vervolgens heb je op deze banen de mogelijkheid om de begintijd steeds met een kwartier te verschuiven door onderin het scherm op de aangegeven begintijd te klikken, te scrollen en op de jouw gewenste begintijd te klikken. De eindtijd verschuift automatisch mee naar 60 minuten later. Maak je reservering af door op de knop [Reserveren] te klikken of Annuleer jouw nog niet bevestigde reservering.

De Padelbanen, de laatste 4 onderaan, hier zijn bloktijden op hele uren van toepassing. Er is dus geen mogelijkheid om een kwartiertje te verschuiven.

Na de door jou geplaatste reservering ontvangen alle spelers binnen die reservering automatisch een e-mailbericht van dag, tijd, baan en medespelers.

Moet je de geplaatste reservering annuleren?

Dat kan tot 60 minuten vóór aanvang van jouw geplaatste reservering.

Klik linksonder op de knop [Home]. Je ziet jouw reservering(en). Klik op de te annuleren reservering en vervolgens op [Reservering annuleren], daarna op [JA, ANNULEER MIJN RESERVERING].

Bevestigen van jouw reservering op de club.

Na jouw online reservering staat die baan voor jou en jouw medespelers vast. Blijf dan ook niet zomaar weg als er iets tegenzit. Je kunt jouw online reservering makkelijk annuleren via de app. Jouw reservering op het afhangbord op de club bevestigen kan tot 5 minuten voor aanvang van jouw gereserveerde tijd en slechts 1 speler hoeft zijn ledenpasje hiervoor te gebruiken.

Het moet wel een pasje zijn van een speler wiens naam is toegevoegd in de online reservering. Dus wanneer er een dubbelspel wordt gespeeld waarvoor met slechts 2 spelersnamen is gereserveerd - wat eigenlijk niet mag - kan er niet bevestigd worden met de spelerspassen van de niet genoemden.