Trainersteam LTC Uden

Ik ben Mark Voorn, 38 jaar en woon met mijn vrouw, dochter (6) en zoon (3) in Uden.

In Arnhem heb ik succesvol de CIOS-opleiding afgerond. Daarnaast ben ik in het bezit van een geldige B-licentie tennis en padel-licentie van de KNLTB.

Inmiddels geef ik al ruim 22 jaar tennistraining.

Op zesjarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij TV Helios in Oss. Mijn ouders en mijn twee oudere broers tennisten ook, ik kom dus uit een echte tennisfamilie. Mijn hoogst behaalde niveau zijn wedstrijden op speelsterkte twee, waaronder competitie hoofdklasse op zondag. 

Tennis heeft voor mij alles; techniek, tactiek, mentaliteit en conditie. De uitdaging ligt hierbij in de ontwikkeling en jezelf steeds beter maken. Daarom ben ik trots dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Twee jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Voorn tennis-padel, waarin kwaliteit, continuïteit en het sociale aspect hoog in het vaandel staan.Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Ltc Uden, waar ik jullie (weer) graag ontmoet!

__________________________________________________

 

Mijn naam is Jade Vleeshouwers en ik ben 18 jaar oud. Op mijn 13de ben ik begonnen als assistent-trainer bij de jongste jeugd van LTC Uden. Aangezien ik het heel leuk vond om mee te helpen tijdens de trainingen mocht ik zelf trainingen gaan geven. Het afgelopen jaar heb ik aan de jeugd, maar ook aan de volwassenen les mogen geven in Haps. Volgende maand rond ik de opleiding Sport en Bewegen af op het Koning Willem 1 College in Den Bosch en stroom ik door naar de HAN in Nijmegen. Ik heb ontzettend veel zin om samen met Mark en Teun de trainingen te gaan verzorgen bij LTC Uden! 

                                                           

 

__________________________________________________Mijn naam is Teun van de Vorst. Komend seizoen zal ik één avond per week tennislessen gaan verzorgen bij LTC Uden. Ik ben ruim 18 jaar lid van onze mooie vereniging en heb in het afgelopen decennium in diverse eerste teams gespeeld, op zondag in gemengd 1 en heren 1, inmiddels op zaterdag in het eerste team. Leuk nieuwtje over dit laatste team; volgend jaar gaan we uitkomen in de topklasse, het hoogste niveau van Nederland op zaterdag. De laatste jaren heb ik geen tennisles meer gegeven. Ik startte met lesgeven op mijn 17e en ben dit blijven combineren met studie en werk tot mijn 26e. Bij verschillende verenigingen, waaronder 7 jaar als hoofdtrainer in Heesch.

Ik heb besloten om het lesgeven toch weer op te pakken omdat ik graag iets terug wil geven aan LTC Uden. We komen uit een fase met Corona waarin minder georganiseerd kon worden en waarbij het lastig is geweest om te verbinden en ontmoeten. Juist dat laatste is wat ik altijd zo bijzonder heb gevonden aan LTC Uden, de sfeer, gezelligheid en de bedrevenheid. Ik hoop dat we hier met zijn allen weer een extra impuls aan kunnen geven. Buiten het tennis ben ik werkzaam in de pakketdistributie als Manager Operations in Waalwijk.  Woonachtig in Uden bij het Zuiderpark, man van Jori (ook actief lid) en papa van Noé (1 jaar). Ik hoop jullie snel (weer) te zien op de baan!