Trainersteam LTC Uden

Ik ben Mark Voorn, 38 jaar en woon met mijn vrouw, dochter (6) en zoon (3) in Uden.

In Arnhem heb ik succesvol de CIOS-opleiding afgerond. Daarnaast ben ik in het bezit van een geldige B-licentie tennis en padel-licentie van de KNLTB.

Inmiddels geef ik al ruim 22 jaar tennistraining.

Op zesjarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij TV Helios in Oss. Mijn ouders en mijn twee oudere broers tennisten ook, ik kom dus uit een echte tennisfamilie. Mijn hoogst behaalde niveau zijn wedstrijden op speelsterkte twee, waaronder competitie hoofdklasse op zondag. 

Tennis heeft voor mij alles; techniek, tactiek, mentaliteit en conditie. De uitdaging ligt hierbij in de ontwikkeling en jezelf steeds beter maken. Daarom ben ik trots dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Twee jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Voorn tennis-padel, waarin kwaliteit, continuïteit en het sociale aspect hoog in het vaandel staan.Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Ltc Uden, waar ik jullie (weer) graag ontmoet!

__________________________________________________

 

Mijn naam is Jade Vleeshouwers en ik ben 18 jaar oud. Op mijn 13de ben ik begonnen als assistent-trainer bij de jongste jeugd van LTC Uden. Aangezien ik het heel leuk vond om mee te helpen tijdens de trainingen mocht ik zelf trainingen gaan geven. Het afgelopen jaar heb ik aan de jeugd, maar ook aan de volwassenen les mogen geven in Haps. Volgende maand rond ik de opleiding Sport en Bewegen af op het Koning Willem 1 College in Den Bosch en stroom ik door naar de HAN in Nijmegen. Ik heb ontzettend veel zin om samen met Mark en Teun de trainingen te gaan verzorgen bij LTC Uden! 

                                                           

 

__________________________________________________ Mijn naam is Miloe Minderman en tennis al sinds mijn zesde. In het laatste jaar van de middelbare school ben ik gestart met het geven van lessen. Hier merkte ik dat ik het zo leuk vond dat ik er mee verder wilde gaan! Daardoor ben ik op mijn achttiende met de KNLTB-tennisleraar 3 opleiding gestart en heb ik mijn A licentie gehaald. Twee jaar later heb ik ook mijn padel-licentie mogen halen. Op dit moment volg ik de KNLTB-tennistrainer 4 opleiding voor een B licentie. Ik ben afgestudeerd aan de studie sportkunde op de HAN in Nijmegen. Met de minor sport en economie heb ik me gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van sportevenementen, dit gaat van kleine lokale evenementen tot internationale evenementen.   Ik ben op maandag bij LTC Uden te vinden om mijn kennis over te dragen aan de spelers!  

                                        ____________________________________________________________

 

 Ik ben Merijn van Oort en ik ben 18 jaar oud en heel mijn leven bestaat uit sport. Ik geef nu al zo'n 3 jaar tennis en padel les en ik vind het geweldig om tennisers en padellers nog beter te maken. Verder tennis ik zelf al mijn hele leven en is padel een geweldige toevoeging hierop. Naast het lesgeven doe ik ook nog de opleiding Sportkunde aan de HAN in Nijmegen, dus drukke weken vol met sport. Ik kijk er erg naar uit om ook les te gaan geven bij L.T.C uden. Ik zie jullie snel.