Padel clinics

Heb je nog nooit of slechts enkele keren padel gespeeld? Dan is dit het event voor jou! Onder begeleiding van één van onze trainers ga je samen met andere startende padellers de spelregels leren en de basistechnieken ontdekken. 

Wat ga je doen?

Als je straks jouw plaats hebt gereserveerd, ben je van harte welkom op de afgesproken dag, tijdstip en locatie. Allereerst ontmoet je de trainer bij de padelbaan en krijg je van ons een racket te leen. Op de padelbaan geeft jouw trainer uitleg over het spel, de spelregels en vervolgens leer je door verschillende oefeningen spelenderwijs het spel kennen.

Na ongeveer 45-60 minuten ga je wedstrijden tegen elkaar spelen en geeft de trainer nog wat tactische tips mee. Na het event ben je klaar om padel op de juiste manier volgens de spelregels te spelen! Ben je er klaar voor? Kies hieronder een datum en meld je aan!

Diverse malen per jaar worden er een padelclinic gegeven. Deze clinics zijn voor leden en niet leden van LTC. Hiervoor geldt een maximaal aantal van 8 deelnemers per clinic. Je kan je nu inschrijven voor deze clinics. Inschrijven kan via de clubagenda of stuur een mail naar [email protected]

Heb jij interesse in een clinic, of met je collega's, vrienden of familie, dat kan!  Stuur voor meer informatie een mail naar [email protected]