Vervolglessen na kennismakingslessen jeugd


Om na de kennismakingslessen jouw tennisspel te verbeteren en je spelplezier te vergroten kun je bij LTC Uden les nemen of deelnemen aan een cyclus van 15 weken tennistraining. In principe ga je dan verder in een pakket Rood met een afwijkend tarief van € 106 voor 1 uur per week.

Voor Rood (t/m 8 jaar) en oranje (8 t./m 10 jaar) bieden wij één uur training of tweemaal een training van een uur aan. Voor groen (10 t/m 12 jaar) en geel (11 t/m 17 jaar) bieden wij 1,5 uur training aan of twee keer 1,5 uur training. Bij de pakketten van twee keer per week trainen is de clubbijdrage hierin verrekend. De trainingen voor de junioren staan onder supervisie van tennistrainer Mark Voorn worden gegeven door getalenteerde en gekwalificeerde trainers.

Voor deelname aan deze lessen en trainingen is het lidmaatschap van LTC Uden verplicht gesteld. Bent u nog geen lid van LTC Uden dan kunt u zich inschrijven door invulling van het formulier aanvragen lidmaatschap welke u vervolgens online doorstuurt naar LTC Uden. De vraag naar deze lessen is groot en er kan een wachtlijst ontstaan.

Let op!! Indien u het lidmaatschap niet eerder wenst in te laten gaan dan bij aanvang van de lessen dan moet u toch gelijk met de inschrijving voor lessen ook het formulier Inschrijving lidmaatschap invullen. Hierop kunt u dan aangeven dat het lidmaatschap gelijk of niet eerder dan bij ingang van de lessen moet ingaan.

Deze cyclus kennismakingslessen omvat 15 lesuren en kost nu € 106

 
Gegevens inschrijver (ouder(s) of verzorger(s) van lesnemer)
Gegevens lesnemer
Betaling