Project ACE 2024


 

Project ACE 2024: THE FINAL EDITION

Na het daverend succes van vorig jaar gaan we dit jaar nog één keer helemaal los op het mooiste tennispark van de regio. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen en hebben wij er als organisatie uiteraard weer ontzettend veel zin in!
 
Zoals jullie gewend zijn van de laatste ACE-jaren bestaat ook deze editie uit zowel tennis- als padelwedstrijden. Daarnaast worden er dit jaar nog veel meer activiteiten georganiseerd op en rondom de tennis- en padelbanen! Lees onderstaande informatie goed door en informeer je dubbelpartner, want we gaan voor de allerlaatste keer samen knallen! 

 Camping

Omdat Project ACE in voorgaande edities (voor corona) nooit heeft bestaan zonder de legendarische camping, doen we dat dit jaar nog eens dunnetjes over. Dé plek waar je na de feestavonden nog even doorgaat, de unieke kans hebt om ’s ochtends als eerst bij het ontbijt te verschijnen en het kamperen weer helemaal te herontdekken. Lekker man! 
 
Als klap op de vuurpijl sluiten we dit jaar de zaterdagnacht af met een heuse silent disco. 
LET OP! De silent disco is alleen voor onze campinggasten.
 
Wacht niet langer en schrijf je samen met je vrienden en vriendinnen in voor de échte Project ACE ervaring. Deze ervaring wil je niet missen!
 

De camping zal worden geopend bij een minimaal aantal campinggasten van 30 personen.


Belangrijke informatie:

- Je hoeft geen lid van LTC Uden of KNLTB te zijn om mee te doen

- Project ACE is voor iedereen tussen de 18 - 35 jaar

- Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro p.p. Hier krijg je twee grandioze feestavonden, ontbijt, lunch, luxe avondeten, avondsnacks, de ACE goodiebag en heel veel gezelligheid voor terug!

- Wij zijn een mix toernooi. Inschrijven met een partner van hetzelfde geslacht is niet toegestaan

- Alle deelnemers moeten zich inschrijven (1 inschrijving per koppel is niet genoeg)

- Project ACE vindt plaats van vrijdagavond 19.00 t/m zaterdag nacht. We zorgen van begin tot eind voor gezelligheid dus we gaan ervan uit dat niemand verhinderingen heeft. (Toch een verhinderingen te pakken waar je niet meer onderuit kan, laat het even weten via 'opmerkingen'.)

- De feestavonden zijn besloten feesten en enkel toegankelijk voor deelnemers. Er is dit jaar GEEN GASTENLIJST en er is bij beide avonden beveiliging aanwezig om dit te handhaven. GEEN WEEKENDBANDJE = GEEN TOEGANG;

-  We zijn te gast op het mooiste Tennis- en Padelpark van Nederland. Gedraag je ook zodat we hier allemaal nog altijd welkom blijven. Ook na Project ACE 😉

- Houd onze socials in de gaten @projectacetoernooi om helemaal up-to-date te blijven over het programma en andere belangrijke informatie.
 

Vorig jaar moesten we de inschrijving drie weken van tevoren al dichtgooien. Schrijf je snel in via onderstaand formulier, want VOL = ECHT VOL.

Uw gegevens
Gegevens partner
Camping
Gegevens betaling